Monday, April 25, 2011

hO h0 Holiday~~

holiday yang bez yg pernah aku rse an..:)


yg tudung cokolat uh membe aku, miza..
tudung itam yg comey uh aku ler.
hehehe

cuti di Terengganu..
memang bez.
aku g cuti at umah member aku at Dungun, Ganu. umah dia  nih dkat gn UITM Terengganu nih. memang rse btol2 cuti lah. dah lah umah dia dkat giler gn pantai. law ley aku nk tiap2 ari aku kn amek angin at pantai. perkampungan nelayan lah lbih kurang.

1st time aku sampai at cni aku igt umah dia cm bandar lah. tapi yg pling mengejutkan umah dia cam btol2 kampung..
memang bez sgt, sbb aku x pernah g kampung cm uh, teruja x yah cakap lah. memang aku rase sumer benda aku nk try at sana. x terkata sonok nyer berada d umah dia. ikan2 yg segar tangkap  terus dr laut dan wat bakar, 
bese nye law ikan bakar yg aku makan at cni da cm x bper sdap. ni x, at umah dia nih, aku makan ikan goreng pon mak aihh.. sedap giler,, aku dh rse cm makan KFC taw x..
coz ikan at cni sumer segar2. dan paling bez pengalaman aku at cni..
family dia tersangatlah open n the best..
parents dia, akk2 n adik2 dia pon ok.. 
family sedara n sepupu sumer dkat2 jer gn umah dia, n memang bek.
aku pon dah mule blaja ckap terengganu, walaopon mmg pelik bunyi nyer bila aku ckap. tapi mmg bez.
paling bez aku ada makan siput yg aku sniry pon x igt nme nyer. mmg sdap pon siput. ia cm siput sedut tp versi dlm laut punyer. 

ni lah ceciput uh..

dok at pantai mmg tenang an otak aku yg serabut nih..
hahaha




kitorg yg giler2..
hahaha

tenangnyer~~
st cni pon bez gak tuk g shopping
yg kaki shopping uh ok r
tp aku ..
err... aku mlaz nk g shopping
hahaha
jd tukang teman ley lah kot.. n bli yg perlu jer
huhuhu
bosan kan jdik pompan cm aku yg x ske g shopping nih..
hahaha

pape pon trimas tu my h0usemate,my kosmate, my friend 
and u make me happy ok..
luv u much damn..!!
and its u   :: AMIZA WAHAB :: 
tenkiu so much..
u know im sad..
thats y u make me happy rite my luvly friend..!!



THANK YOU..!!!








LUV MALAYSIA..!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...