Sunday, October 30, 2011

aku PENDEK ?!!!

assalamualaikum...
siyez... da lame giler gua x bkak blog...
m0od :: busy giler...

nk final lah katakan..
ni p0n lari sbentar bersama kit kat at blog nih...
huhuhu...
kusut~

eh.. 
nk taw x.. 
tadi g r makanmakan gn memember ...
then ada s0rg mamat yg merangkap junior aku..
dia kata...
" .... ni kak ain kan..?"
aku un jawab lah..
" haah.. nper yer..?"

"0wwww.... bet0l lah.. asal dlm fb akk nmpk tggi, realiti nmpk more pendek?"
WHAT?!!!
ko kata aku pendek,
hey, sabar jer lah aku gn ko.. 
nseb laki.
law p0mpan mmg kne tibaiii jer gn aku..

"hahaha....(aku ketawe cm si0t jer td.. nk c0ver)
da Allah bg akk tggi nih jer dik.. pape p0n akk syukur sgt..
hahahaha...."

dia ckp tape lah.. pompan tggi2 sgt un wat per.. ssah..

tapi tape... akk nih c0mey, law akk tggi msti ta c0mey.
NASEB kau puji aku yer budak...
heyy... kau igt kau tggi sgt ker? (kau mmg tggi un kn tapi takyah lah kata aku rendah, cian aku)
huhuhu...
pape p0n aku bkn mara p0n... hahahaha...
ilek suda..
aku tak kesa 0rg kata aku pendek ker...
tggi ker...(lg aku suke.. lalalala~)
jnji this is me~ (wahhh... cm demi lovato lak..)

okey lah... aku nk wat report lagi...
huuuuuu~
nitenite....
sleep tight...
krrrr000oooohhhhhh3000x~!!!!!

p/s : tggu lah aku mnum calcium banyakbanyak t. baru tggi..hahahaha  :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...