Monday, February 27, 2012

loser ?!

i am a LOSER
:'(

dulu aku x macam nih
dulu selalu melawan
selalu maki hamun orang
xde yg berani wat hal gn aku
panas baran kot*
selalu wat hal
kaki jalan
memang teruk

tapi
skrang
bila aku blajar nak jadi
lemah lembut
jadi penyabar
jaga mulut
law dulu men lepas je mulut aku ni
*mulut xde insuran

tapi bile aku try berusaha nak jadi *gadis*
ni plak yang jadi

Ya Allah
jangan la bg aku marah2 lagi
aku tanak
tp .. keadaan memaksa aku
jangan sampai aku wat hidup dia merana *seumur hidup
law nak rasa aku ok je...

aku masih boleh pkir with waras lagi
tp once aku dah wat
mmg xde word  ' MAAF' lagi dari aku 

huh! sabar
mak kata law x tahan and x boley saba balik umah
yess!
hanya mak aku je yang paham

tape.. SABAR ek mak?
ok..
hope aku dpat sabar*

:D 








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...