Saturday, March 24, 2012

Alhamdulillah syukur pada- MU




Assalamualaikum
alhamdulillah
aku bersyukur sangat apa yang jadi semalam at tempat kerja
sorang staff designer kat situ tegur aku
aku memang nak orang tegur kesalahan aku
dan Alhamdulillah juge sebab dia tegur dengan elok


setiap orang ada masalah kan?
aku manusia biasa yang tak lari dari masalah 
yes. welcome to my life trouble
tapi. maybe problem tuh berpunca dari aku sendiri
from myself.... yes..
tak semua benda atau perkara kita boleh jujur 
macam tu juge aku

aku mungkin lebih berahsia
dan rahsia tu amatlah sukar untuk aku cerita atau bocorkan pada orang
*nape tetibe skema ayat aku?! huh  !
btw,  Alhamdulillah
satu masalah aku selesai.
ada lagi beberapa masalah yang belum diselesaikan
as :- saman..*bila lah nak bayar
:- masalah gn orang
:- dilemma ? boleh masuk sekali tak?
dan masalah paling besar

MAK AKU TENGAH SAKIT SEKARANG NI
MACAM MANA?
NAK BALIK MAK TAK BAGI
LAGIPUN NAK BALIK BULAN 5 NI. 
ADA LEBIH KURANG SEBULAN LEBIH LAGI
ERM.. MACAM MANA NI?



p/s :: orang selalu pesan jujur kan? tapi aku? tak semua kita boleh jujur. percaya lah. nak cari orang yang boleh dengar kejujuran kita tu susah sangat. jadi jalan terbaik. tak berapa nak jujur. tapi bila terdesak je ok?! 
p/s lg :: rindu kat mak. moga mak cepat sembuh.. amin,...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...