Saturday, March 17, 2012

hate ?

Assalamualaikum sume readerssss.. :D

okey.before aku memulakan keje2 yang sangat melambak nih
aku tetibe teringat perbualan/persembangan aku ngan mak aku semalam

1st aku call, mcm bese lah.
mak-mak akan tanya
sehat nak?
dah makan?
kat mana?
buat apa?
ada duit tak? *soalan yg ditunggu-tunggu
(terok tol aku nih)
ok.even aku tunggu soalan tu, tapi aku jarang mintak duit
sebab aku tau, mak aku bukan tanggung hidup aku sorang je
bila betol-betol terdesak baru mintak
itupun aku tak tetapkan bape banyak, iklas mak aku lah nak bagi bape
*bersyukur-alhamdulillah

ok. back to the topik
aku bagitau mak aku hati aku sakit dan perlukan ubat
*ubat means nangis kat mak aku
tapi !!!
phone aku rosak, so, aku call guna public
takkan nak cry kat situ
malu boley? pffttttt =.=''
siyezly aku malu nangis depan orang kecuali mak
and my frend2 yang aku percaya
alah.rileklah
bukan selalu pon nangis
keluarkan airmata sekali sekala
*konon nya cuci mata ngan air mata lah

aku kata aku macam dah nak terbenci someone
mak kata '' jangan mula benci orang nanti susah''
u know me well kan mak?

naseb baik tak jadi benci
kalau tak
aku tak tau lah apa nak jadi









p/s :: no hate in ur heart okey? 
        bahaya sikit kalau aku dah mula benci orang.. hurm =.=''
        jangan ikut perangai aku okey?! :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...