Monday, March 26, 2012

HIGH heels ? mestila tak

Assalamualaikum W.B.T :D
hari ni aku terlampau gembira sampai update blog pon sengih je
tataw npe happy semacam
 :D

masa aku cari gambar kasut pengantin tadi kan
tetibe aku teringat kat sorang hamba Allah nih
''Apsal aku tak pena tengok ko pakai heels haa Ain?''
dia tanya aku

aku jawab lah
''aku tak minat
lagipun aku jenis jalan laju
law aku pakai ''natang'' uh cam ner nak jalan laju''

''sneakers je yang kau pakai. takde kasut lain ke?''

''ada, aku baru beli sneakers baru''

''maksud aku kasut jenis kasut yang lain''

aku :: '' grr..''

okeyh.memandang ko dah tanya kan Syah
aku bagi jawapan yang tulus ikhlas dari hati aku..

aku tak nak tulang kaki aku jadi macam nih

.
.
.
.
.










aku lebih selesa kaki aku mendatar je.. tak sakit ..
aku lagi selesa pakai kasut macam ni

.
.
.

kasut aku yang macam nih dah kene curi.
Demm! huh! siot jek pencuri tu

ok. paham tak Syah?




p/s :: aku tau lelaki suka perempuan yang pakai high heels. tapi aku tak suka.so, maap.
        terima aku seadanya kalau betol suka. kalau ubah untuk kebaikan takpe. tapi, law pasal heels aku tak nampak kebaikan pasal pakai uh. kan? :D


2 comments:

  1. ur time will come dear.huhu..psl heels ni pon sy dlu TAK SUKE! then when u 22 above.nk laju ke x..ada time x pkai. even sy ada byk heels.tp ske plai flat aje.haha..heels hiasan aje.ohohoho~

    ReplyDelete
  2. kan??? alamak! dah 20 thn dah ni.. lg 2 tahun jek.. huhu.. btw, suka kot pakai sneakers.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...