Tuesday, March 13, 2012

Kunjungan Delegasi PRS ?

b4 aku mencoret-coretkan ape yang aku rase nak taip
nak bgtaw
adalah dlm beberape minit a.k.a setengah jam juge lah
aku telah menguling serta berguling kat tilam nih
guling punyer guling
last2 bangun  and bukak laptop balik
tetibe teringat kat memembe yang datang poli aku ari tuh







event : Kunjungan Delegasi Pembimbing Rakan Siswa Politeknik
venue : Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang, Johor
Tarikh : 10-12 Februari 2012 * kalau tak salah lah
Jemputan Khas : PSIS-Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam
 and 
PMS- Politeknik Muadzam Shah, Kuantan
Tuan Rumah : Kami :) PIS-Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang, Johor

nih beberapa detail program lah yang aku igt
and antara membe yang aku ingat a.k.a tak boley lupe


1-Azwan (PSIS)
 a.k.a Presiden persatuan diorang
agak skema ^_^ *dia y ngaku ok?!
good looking
simple
aku tak tau dia dah ada awek ke lom..*perlu ke mention?
btw, byk ilmu yg dia dpat kongsi kan kat aku
umur dia 22 thn kot..law tak salah aku lah pun

2- Radzi (PSIS)
a.k.a pengarah program bersama
sebaya aku
menang undian untuk JPP-Jawatankuasa Perwakilan Pelajar as ape aku un tak igt
anyway, penat ketawa sembang ngan dia
dia pun anak mami.Penang Maiiiii....
aku tak taw dia dah berpunya ke blum
abg agkat mok a.k.a Umair Souza

3- Syahmi (PMS)
a.k.a pengarah program bersama 
mantan YDP-Yang Di-Pertua JPP
kurang bercakap
tapi sekali dia cakap, hamek kau
bhahaha :P
*aku tak kutuk kau tau Syahmi-t tak pasal2 aku kne ketuk gn Alyn Comot :P
ok.Dia ni dah berpunya a.k.a Alyn punyer boipren ok.
jgn brani2 cilok.bhaaha

ekceli banyak lagi aku igt tapi ni antara orang kuat PRS lah
uuuwwwaaahhhh
^___^
dapat pangkat orang kuat lah


ok.pada sesiapa yang nak kenal bgtaw aku
nanti aku tolongkan
bhahaha :D


p/s :: aku rindu lah kat korang, si budak skema,si anak mami, si pakwe Alyn and sume yang dtg ari tuh :D
        nice to knowing all of u :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...