Thursday, March 22, 2012

pinangan ?

Assalamualaikum
sedang aku men''godeh-godeh'' Youtube ni
aku terjumpa 1 lagu ni
tajuk dia
'' ku pinang kau dengan bismillah''
lagu ni ekceli da lame aku dengar = takdelah banyak kali pun
tapi penah dengar lah kan skalli dua ue
tetibe jari-jari moncet aku tergerak sendiri taip tajuk lagu nih

''ku pinang kau dengan bismillah with lirik''
tabiat aku dari dulu aku suka cari lagu and lirik
lagi2 law lagu ue lagu english
*nak bagi paham lirik betol2
takut maksudnya lain ke kan?

so, aku pun dengar lah plus nyanyi sekali * sebab dah ada lirik kan?
pastu, dengan tidak semena-mena nya (tetibe ayat skema)
ok.tetibe air mata aku mengalir
then...
menagalir
and
mengalir
dan
terus mengalir

-
-
-

jap nak lap air mata
isk..isk..isk...

ok.mungkin aku tersangat menghayati liriknya kot


lirik lagu tuh :



Tuhan memberikanku cinta
Untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah
Hampa terasa bila ku tanpamu
Hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
Hanya dirimu satu yang aku inginkan
Ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah




aku taktau ape yang membuatkan mata aku bocor gn lirik lagu nih
aishhh   =.='' malunya





p/s :: kalau aku khusyuk baca Al-Quran sampai nangis macam ni kan bagus :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...