Tuesday, March 20, 2012

rindu Emak

Assalamualaikum
welcome back :)

saya agak kebahagiaan sangat!!!
weee~

ok. mak aku call aku tadi
*pengetahuan semua, mak aku baru tukar number so aku tak ingat lagi number nya
and phone aku once again and again dah rosak

so, mak call number tmpat keje
aku dengan semangat nye angkat then tanya nak cakap dengan siapa
then mak kata ni siapa? 
aku kata lah ''ain, ni siapa?''
pastu mak kata '' kenal tak suara sape nih?''
aku dengan semangat kesukanan nya kan menjerit
'' waaaaaaaaaaa......mak.......''
pastu terus nanges 
E!
tak. terkeluar air mata
wuuuu///
rindu mak..
dah lama tak call mak.. sorry sangat mak


sayang mak sangat
mak je yang tinggal tuk bermanja
walaupun kekadang kene ngamuk juge law malas nak wat keje
iyalah... pompan kan.. 
oleh kerana dek amukan dan.keganasan mak 
kite telah pon pandai masak
terima kasih

PUTERI ZAINAB BINTI MEGAT JAWI

ow ye..
sebut nama mak aku
ada yang tanya kat aku
asal nama aku bukan puteri juge
tak pun Tun
sebab kalau nama mak PUTERI and kawen ngan orang Bese
means anak ada nama TUN

alah..
pada aku nama ue gelaran je kot
ada fungsi ke?
pada aku macam tak penting je
yang penting hati kita :)




p/s :: pendapat aku gelaran adalah perkara biasa
        tapi kalau kita dapat melakukan tanggungjawab selaras dengan gelaran tu adalh perkara luar biasa
        E! ada kaitan ke?
        btw, rindu mak sangat-sangat !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...