Wednesday, March 14, 2012

kipas-susah-mati 1

Assalamualaikum
Oyasumi !!!
Sudeni yoru ga ka?
okeh. btw tape lah

opsss.. ada yang tak paham ek?
tape.ni word Jepun
maaplah.aku ni kipas-susah-mati komik and anime
tak kesa lah  jepun ke korea ke melayu ke english ke
jawa ke siam ke
hantam sajalah
memang penggemar kartun sejati

ok. ni entri kedua ari ni.
E! yeke? 
ah! lantaklah keberapa pon
dah aku suka menulis. nak wat cm ner kan?

aku juz nak share cerita berkenaan anime
besenye orang akan kata yang minat anime ni lelaki jek
puiii =.='' *jgn tiru gaya kurang sopan nih.

aku pompan ok
aku un minat gak ngan anime
maybe sebab tu ramai pompan tak minat nak kawan ngan aku kot =.='' ermmm
btw, law aku jumpe membe yang sama pale otak ngan aku
then mula talk bout anime or kartun
memang say goodbye kat spe2 yang ade si tepi mahupun di depan
aku takkan fokus pada korang dah
-___-''
susah betol law
kipas-susah-mati ni
konpem pakwe lari *naseb takde boipren -perluke mention?
btw
antara koleksi kartun yang aku sanggop berlapar demi menontonnya

jengjengjeng

-

-


1- NARUTO














2- K-ON

















3- SABER =  FATE STAY NIGHT









4- INUYASHA













Ada yang tanya '' aku kan kasar, macam mane boleh suka K-ON (besenye membe laki aku tnya) huh!''
Jawapan aku senang je '' its all about music, music can make our soul unite, together''
perghhh .. lah jawapan aku.... hammekkk kau kena sedas dari aku.. tu sebab bebudak ni pkir dulu nak tanya aku... tapi, aku pakai jawap ape yang terlintas kat pale batu aku ni je.. bhahaha :D
-orang tak nak kawan aku t baru tau *padan muka aku :P

btw, aku nak main bass laaa.. aku dah penah rasa main gitar, drum and keyboard
law main piano ok gak. romantik sikit.. (wekkkk, aku dah tak betol!)
keyboard ue dah cam piano dah juge, ke violin ke..
mau putus tali ue.. hahaha

Dah lah.penat aku merepek meraban kat sini. T korang bukan bace pon. 
*yang bace trimas :)-senyuman iklas 








p/s :: aku teringin nak pakwe cam Inuyasha or Naruto.. ade ker?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...