Tuesday, March 13, 2012

Sleep?

ape tengok-tengok?
eh. lupa bagi salam
Assalamualaikum

ok.aku tak tidur sebab wat design kad kawen org
bkn sebab design menatangkatkepalablog  header nih
mata aku bukan setakat mata PANDA
dah jadi cam ZOMBIE dah ni

orang kata aku tidur comel macam ni :) -orang kata laa...
\\
Senior a.k.a Lecturer aku kata
'' Ko idup as Designer memang tak tau ape tu makna tidur/sleep or word yang sama maksud dlm
bahasa lain. Selagi belum dateline, hidup lah ko kat ofis ue macam orang takde life.
Lagi lah ko ni POMPAN. tak kawen lah ko. ngan muka kanak-kanak Ribena ko ue.''
-ok. sila ignore ayat last tuh

time kasih lah wahai lecturer a.k.a senior aku a.k.a P.A kitorang iaitu
- Incik Hafizul Omar *dia gah futher study lagi :)
Aja aja Incik Fizzo..
Incik Terbaek meyh *tetibe lak

so, Sleep?
Ape tuh?
bhahaha :D

dah-dah, subuh suda ni
solat pastu tidur
aku dah ngantuk giler tahap dewa kepale 18 dah ni




aku berazam nak tidur cepat nih :D




p/s :: kadang-kadang badan pun nak rehat, so kepada yang lain jangan ikut perangai aku ok?
keje-keje jugak, badaan bukan mesin. even machine pun ada time housekeeping and stop tuk rehat kan???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...