Wednesday, March 21, 2012

SPM ?

Assalamualaikum..

SPM?

apa tu SPM?
SPM is Sijil Pelajaran Malaysia
untuk student tingkatan 5



aku bangun pagi tadi bukak lah twitter
sume cite pasal SPM nih
aku sedih lah bila cite pasal SPM nih... sedih taw
iyalah .. aku an bengap sikit dulu *skrang pon lebih kurang juge

result aku?
takyah tanya lah
=.=''

4A je pun
btw bersyukur, walaupun tak study sgt
aku ada juge A
dari yang study lebih tapi takde A
bukan nak bangga
tapi aku rasa ni nasib je kot

apa yang A?
alah.. macam biasa lah
subjek bese je
aku banyak B lah

aku amek 11 subjek
Tamak kan?
bukan Tamak tapi wajib
9 Subjek wajib

BM, BI, Agama, Matematik Moden, Sejarah
Kimia,Fizik, Biologi, Addmath
tambahan :- Seni Visual, Tassawur Islam

nak taw tak ???
Tassawur aku B?!
bengap giler. naseb Seni Visual A
kalau tak, orang lain kumpul A
aku?
Kumpul B

bhahaha :D
btw, walaupun tak dapat 11 A seperti yang di janji kan pada mak
mak kata syukurlah
SPM bukan pengukur segalanya
*tapi jeles gn membe yg dapat banyak A
tu lah tanak study lagi.
aku mana study sangat
orang lain study aku dok kacau orang sambil makan ''megi''
hehehe..... jahatkan aku?

aku cuma study Matematik Moden, Fizik and 
Seni Visual aku juz buat keje kursus je * tu pun membe aku yang tolong lukiskan
(sayang ko sampai sekarang kawan)

btw, dah azan Zohor nih
tunggu apalagi?!









p/s :: kepada sesiapa yang rasa kecewa ngan result SPM dia, kene ingat SPM bukan penentu segalanya. memang dia penentu kat mana kita belajar nanti, tapi belajar kat mana pun sama.asalkan nak blaja.and yang menjadi penentu hidup kita ialah kejayaan yang kita miliki :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...