Friday, March 30, 2012

Tea perisa Air Mata

Hai
Assalamualaikum semua
Hari ni ok? Dah makan? Belum? Dah?
Aku pun tak makan lagi.. bhahaha :D
DIET ‘’konon’’nya  lah

Agak-agak korang kan kenapa title aku  tea perisa air mata?
Sedap taw..
Hahaha
Ok.. aku tak taw lah kenapa ngan aku hari ni
Rasa lain
Makin jauh
Makin tak ngam
Makin menyakitkan
Dan hati aku pun injured juge nih
Masa aku buat tea pagi tadi
Aku teringat something yang merosakkan kesihatan hati aku ni
Dulu bahagia, sekarang sengsara
Ahhh! Lantaklah.. malas nak cite
Yang penting bila aku sedih, aku ada kawan-kawan yang sangat baik
Housemate aku, member-member yang lain pun banyak support
Diorang semua baik, bukan macam aku kan???
Anyway, lepas je aku siapkan air tea tuh,  mak aku call
Then mak aku Tanya pasal aku
Macam bese lah kan?
Antara aku akan call mak aku atau mak aku call aku
So, dah cite-cite.
Tetibe, terbukak cite sedih.
Untuk mengelakkan mak aku danger suara sedih aku
Aku pun minum lah air tea tuh
Then tetibe air mata mengalir masuk dalam air tea tuh..
Hahaha
 pepandai lah korang sambung cite lepas uh....


Dah..
-the end-








p/s :: Rindu mak sangat..! nak balik!!! 

p/s lagi :: ape tah entri  mengarut nih! law tanak baca tape. juz close. tp law korang baca  p/s ni mesti dah baca yang atas kan? bahahaha :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...