Saturday, March 10, 2012

Why saturday?

Assalamualaikum :D
happy saturday sume.. :)




happy?
law aku mmg happy je tiap2 ari
tak  kesa lah ari per un..

erm.. anyway.
tadi aku bkk twitter
tetibe + suddenly nye
aku terbace 1 tweet manusia ni
bahawa dia tak suke ari sabtu
why?
aku agak tak paham juge lah kan
bese orang tak suka ari ISNIN 
coz 1st day keje/kuliah/kelas
tapi dia tak



aku malas nak RT balik
so, persoalan aku tu bermain kat kpale batu aku je

maybe lah ari sabtu ni dia keje
but aku pun keje gak  :(
*siyezly aku un keje.
lg lah aku keje tiap2 ari, tak de cuti
ahad pon keje taw.
kau?
aku rase ko tak keje ari ahad kan?
so?
tak payah lah nak tak suka with ari - ari yg ada dlm stiap mggu nih
means = takpayah tak suka even ari ape pun ok? :)

dulu aku pun mb dulu macam tu
tapi dulu kan kecik
otak pun bengap lagi
mane nak pikir sume uh
but now
dah bole pkir kan? :)

btw.
malas nak pkir hal kau
coz aku pun ade keje nih
taknak curi tulang --- 'kononnya la'
bhahaha :D



anyway.
Happy Saturday yeay....!!!!




p/s :: hope aku lebih bersyukur dengan hari-hari yg mndatang... amin...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...