Tuesday, April 3, 2012

mari bercerita

Assalamualaikum semua
siyez rindu sangat nak ber''belog''
aku tak tau lah kenapa blog aku tak boley nak new post setiap kali nak new post
mesti kene sign out dulu. ish3..
tu pun kekadang boley. tapi selalunya tak boleh.
huh! =.='' membara je jiwa raga aku tau tak

ok.
sesiapa yang rasa tau apa punca atau faktor yang menyumbang blog aku jadi macam ni
sila lah komen..
mintak tolong sangat..
-___-''

sedih tau. aku bosan tak tau nak buat apa
dah lah fb tak boleh bukak
blog tak boleh
huh!
memang aku jadi rajin lah mengadap software je dari pagi sampai malam
sampai mimpi pun dan mimpi adobe dah.

ok.stop merepek :D
maklumlah dah lama tak bukak. bersawang suda blog ni
huhuhu

aku nak cerita sikit profit jadi designer
sikit je lah yang aku cerita
sebab profit yang besar dia pepandai korang lah pikir sendiri
ermmm...


bila aku buat kad kawen :-
yang untung nya. sedikit sebanyak aku tau juge lah pasal jalan-jalan yang ada kat johor ni
aku bukan nya tau sangat jalan kat johor ni
yang aku tau jalan pergi poli. balik poli.
kat mana nak beli alat tulis dan peralatan lukis aku tau.
pastu jalan pergi kerja.
tu je.
naif nye aku -__-''
sekurang-kurangnya terbukak lah sikit otak aku ni kan
gua dah terror sikit cakap kat lu..hahahahaha




buat bunting/banner :-
buat banner produk orang
eg :- perfume : aku dah dapat 2 botol percuma perfume tau
membe aku yang lain kene beli...hahahaha
walaupun aku tau perfume tu murah je.
but i really appreciate that. sekurang-kurangnya dia hargai design yang aku buat
:: BUKAN RASUAH OK?! ::

buat magazine :-
aku dapat baca dulu dari korang semua baca
hahahahhaahahahahahahaahahahaahhahahahahaahhahahaha   :P
nampak tak menganjing disitu?




p/s :: kalau kita buat baik dapat balasan baik, kalau kita buat jahat ? dapat lah berganda-ganda dari yang ko buat tu. hah! padan muka ekau jang.. ada kaitan ke p/s ni? lantaklah. blog aku kan???  bhahaha  :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...