Monday, July 30, 2012

Saya Rindu Awak ^_^

Assalamualaikum
rindu kat blog.. hihihi..
erm... actually aku gah wat assignment ni
bosan giler lah natang assignment ni..... 
erm.. nak story kit pasal my Cayang ,, huhu



his name : Muhammad Syazwan bin Mohd Sobran
age : 23 Yo (mude ag tau)
dak ni comey sgt di mate saya..hihi
B.O.D : 12 sept 1989 aku punye 17 sept 1992 = cweet tak? bhaahaha
so, tarikh kawen kitorang 14 sept nanti.. huhuhu



ok. siyezly aku rindu sangat pada dia... lame dah tak jumpe
rindu kat awak sangat sayang ^_^








p/s : doakan kebahagiaan kitorang yer kengkawan ^_^

Tuesday, July 10, 2012

Alhamdulillah Syukur !

Assalamualaikum..
Rindunya pada blog yang tersayang...
huhuhu  :)

dah baper bulan dah tak update
maklom lah.. bz beben0r... hihihi
erm.. memang agak bz ckit .. yer lah
ngan praktikal lagi..
ngan keje lagi....
lagi keje....
huhuhu... :D

Btw, aku rase macam LEGA giler bile dah siap hantar report praktikal... 
weeeeeeeeee  :D
happy sangat sebab di terima.

REPORT ACCEPTED !!!
hahaha
erm.. pada kawan-kawan yang report tak lepas ue tape..
chillex..
ade mase ag yer... wat slow-Slow
tapi... jangan slOw sangat.. takut tak ciap lak nanti.. huhuhu :D
erm... leganya !!!

ok lah. ...
sebenarnye nak update tu jer..
hihihi... ok.. daaaa.... nite-nIte semua.. :)



p/s : rindu pada si Dia.. :)
     sayang awak sangat AS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...