Wednesday, December 12, 2012

mengidam :)

Assalamualaikum :)
rindu nak berbelog -'poyo jer'
tadi masa makan tengahari aku ternampak ada gambar cupcake .
nampak macam sedap jer . 
walaupun aku ni jenis tak suka makan manis sangat ,
but aku teringin la nak makan :(
sedapnya kalau dapat makan cupcake .
kalau tak comel macam ni pun takpe lah 




:: geram aku tengok bear atas cupcakes tu . auuummmmmmmm .


nak buat cupcakes . tapi nak buat macam mana .
bahan pun takde .
peralatan pun takde . :(
kempunan lah aku .

pas tu kan ,
aku merisik mr GOOGLE tadi .
pas tu aku cari pasal cupcakes .

and i wanna share kat korang pic yang aku curi dari mr GOOGLE tadi .
hehehe :)
comel sangat 







:: ada yang nak bg hadiah ni tak ?






:: comel tak ? hehe






:: cute nya . auuummmmmm .






:: mr&mrs pingu . 






:: sweet nya . kalau pakwe aku kasi . romantik nya .






:: encik berbintik a.k.a mr&mrs ladybird









p/s :: kan best kalau kat rumah kampung sekarang nih . boleh buat cupcakes sendiri banyak-banyak :(


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...