Saturday, May 4, 2013

Finally.....


Assalamualaikum...... tak jawab dosa, kalau jawab sayang . hehehehe

Bila korang baca tittle nih mesti macam nak kata aku dah dapat apa yang aku nak kan ? pandai korang teka, but... tett . salah! Hahaha. Okehokeh. Macam nih lah ye kengkawan sekalian, sebenarnya aku nak bagi tau, im totally,, offically,, finally, gradute from Politeknik Ibrahim Sultan. What?! Politeknik? Diploma jer pun kan? Tu pun beria nak post entry baru. But, ikut suka aku lah. Hahaha. Macam takde topik pun ada, yelah. Sebenarnya aku jadik macam kekok lah . sebab dah lama tak menulis ni. Rasa macam lain macam. Rasa macam lain macam? Pelik jer ayat ni. Arghhhhhh! Kesah pulak aku?! Hahahaha.

Bila dah grad means aku dah dewasa (no perangai budakbudak lagi okeh).  Sedih pun ada dah habis belajar ni. Yelah. Mana tak sedihnya, kawankawan semua tak ada dah dekat ngan aku. By the way, mak kan ada? Paling penting Allah kan ada? Serius la weyh, baru nak kemaskemas barang dah menangis. Waaaaa :’( so sad. I will miss u friends :’)

Walaupun kita ada gaduh (normal lah kan gaduh) tapi aku still sayang korang tau!

Okeh lah, ni aku ada hidangkan beberapa keping gambar yang sempat di curik ketika kami bersama, hewhewhew...




































p/s : Miss U allz kawan !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...