Wednesday, May 15, 2013

Tetamu

Assalamualaikum kawan kawan
 
okay. serius. tadikan, membe aku aada call aku. lepas tu, yang aku geram dengan dia.
ada ke patut dia kata dia nak pinang aku???!

eh. hello! tak laku sangat ke aku ni nanti? sampai sanggup nak pinang aku masa sekarang nih hah?! geram betol lah aku. tak patut betol lah. memang lah dia kata dia sayang dekat aku lah apa lah. but please! aku bukannya nak kawin lagi. and hello, I baru 21 tahun tau. muda lagi okeh ! cehhh.. garang sangat aku ni. mana lah laki nak melekat dengan aku nih. hahahaha .

by the way, aku tak nak pun cite pasal dia. ehemehem . nak cerita pasal tetamu yang tak diundang tadi. tadi adalah sekeluarga tetamu ni datang rumah melawat bonda dan anak dia. yang datang ni sebenarnya ayah kepada akak ipar aku. diorang datang satu family wth anak beranak diorang lah.
kalau tetamu baik macam ni ok jugak lah
 

aku ok jer orang datang. lepas tu aku pun menjadi anak yang mithali serta solehah lah sebab aku kena mendengar mak aku membebel suh masak. so jadi bibik sekejap. ( dah biasa pun jadi bibik ni . huhuhu) dalam pada aku menjadi bibik seketika tadi. ada lah anak lelaki dia ni datang dengan suara mengoda menegur aku. huh! annoying nya. sebab dia mengacau aku tengah masak.

aku tak suka betul orang ganggu time masak ni. pastu konon nak simpati pada aku lah sebab kaki aku berbalut lah, apa lah. sakit jiwa I tau. hahahaha. dah lah membara sebab mengacau aku masak, bertambah terbakar bila dia sesuka hati makcik tiri dia jer nak sentuh-sentuh aku. sakit jiwa gua dengan brader nih. kang kalau aku hempok kang tetamu mak aku. so, sabar jer lah. tapi sedap juga lah aku duk ngamuk dekat dia tadi. hahaha.



p/s : Moral of the story, lu ganggu gua masak lu langsi. hahahaha.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...